ABOUT ME / REACH ME
bloglovin

Archive for June, 2015

Mys med hunden

image

Badrumstrender

Ett av husets viktigaste rum är ju toaletten. En dröm är att någon gång få en riktigt mysig och inbjudande toalett som känns fräsch. Detta år finns det många olika trender för badrummet, allt efter sin egen stil. Färgglatt, lantligt eller vitt och stilrent. Även blåa detaljer är hett just nu.  En hit som jag personligen tycker väldigt mycket om är rosa toner i badrummet. Hur skulle ni helst vilja inreda eran toalett om ni fick välja fritt?

Övergripande för de flesta trender är också att det ska vara stilrent, fräscht och organiserat i badrummet. Badrumstrender 2015 <– Här finns inspiration nog för att få en att vilja renovera ett badrum. Färgglada badrum eller vitt och stilrent, kanske lantligt? Vilket föredrar du bäst?

New in

Från H&M.  Görfina om du frågar mig! Älskar verkligen puderrosa denna “sommar”.

image

image

Veckan som har varit

Alltså oj,  vad veckan har gått fort.  Jag har varit helt död på kvällarna så jag har inte kommit på någonting att uppdatera om. 

Det nya jobbet går väldigt bra,  det känns otroligt roligt. På midsommar var jag först hemma på lunch hos min moster och sedan spenderades den framför tvn med en påse godis.  Det  var väl min vecka sammanfattad! Skaplig tråkigt inlägg,  hoppas att jag blir roligare i veckan.

God natt!

image

Test: cocoa brown lovley legs

Jag sa ju att jag hade köpt brun utan sol till mina ben.  Det var en spray till benen från cocoa brown, en sådan man vara kan tvätta bort sen.  Jag trodde ju såklart att det bara skulle vara att spraya på benen,  men tydligen var man tvungen att ha en slags vante att gnugga på,  och det var drygt kan jag säga.  Färgen blev fin men det var som sagt väldigt krångligt att få på,  och mitt ena ben blev ganska ojämnt.  Dessutom går det inte alls bort i duschen så enkelt… Ingen hit! Men jag tror att kanske deras mousse är lättare att få på, så det provar jag nästa gång. Nu får det allt ta att komma lite sol så att man kan få riktig färg på kroppen!!

image

Sista semesterdagen

Idag är min sista “semester” dag!  Imorgon börjar jag jobba och det ska bli väldigt spännande men samtidigt så mycket nytt med nya rutiner,  nytt system och rollen byts från student till riktig sjuksköterska.  Skräckblandad förtjusning alltså!  Dagen ägnades inte åt mycket vettigt direkt, läst lite bok och tittat på tv. En helt del mys med hunden har iallafall hunnit med, och nu ligger vi och kollar på skräp-tv tillsammans. Eller ja, han sover väl mest.

image

Jurassic World

Igår var jag och lillebror på bio,  jurassic World såklart .  Jag har alltid varit lite förtjust i jurassic park – filmerna.  Filmen handlar väl om vad dessa filmer handlar om mest,  vad som sker när man försöker gå emot naturen och genmodifiera utdöda djur (och en hel del om dinos såklart) .  Den var helt okej kan jag väl säga, faktiskt ganska bra.   Jag ger den 3 poäng av 5 möjliga. Det är bara lite jobbigt för en glasögonorm som jag att gå på 3D bio och behöva köra dubbla glasögon..

image

En helt vanlig torsdag och tips på podcasts

Idag har varit en helt vanlig torsdag,  typ.  Ätit gårdagens tårta till frukost,  lyssnat på podcast i solen ute på balkongen till jag tyckte det blev lite frysset (vädret får gärna bli riktigt somrigt snart)  och haft det lite tråkigt.  Har köpt brun utan sol till mina vita ben men jag vet inte om jag vågar mig på att använda det.  Får väl återkomma! 

Apropå podcasts är mina tips just nu eat this! med Leila Lindholm och Niklas Ekstedt som är en lite mer lättsam pod och Spår som tar upp ett gammalt mordfall och är lätt att lyssna på. 

Ha en trevlig kväll!

image

Sommarklänning

Oj tusan vad jag har shoppat kläder de senaste dagarna. För att jag nu har råd och för att det finns sjukt mycket fint ute i butik nu.  En av favoriterna shoppade jag idag.  Det var denna fina klänning,  vit och alldeles somrig:

image

image

Festligt

Igår hade vi en överraskningsmiddag för pappa som snart fyller jämt.  Han anade ingenting så det var extra roligt!  Supergod mat och trevligt sällskap.  Även jag blev lite uppmärksammad för att ha tagit examen.  Kul!  Älskar min nya somriga klänning förresten!

image

image

image

image