ABOUT ME / REACH ME
bloglovin

Archive for April, 2013

Idag har det varit en sådandär härligt slapp lördag, med badhus, hamburgare och bastu. Sedan blev det hem och däcka någon timme på soffan framför gossip girl. Behövde verkligen det efter den här hektiska veckan. Igår var det bowling och spelkväll som gällde. yee

fin kväll

Ibland är man bara sådär mätt och trött och slut i kroppen att man går runt och stönar för sig själv här hemma samtidigt som man kastar av sig allt åtsittande på kroppen. Meen vilken trevlig kväll jag har haft nu. Först har jag varit ute och ätit good mat med mina gamla goa och glada basgrupp för att sedan avslutat kvällen på ölhallen med mina finaste vänner framför fotboll. Trodde aldrig att jag skulle tycka att det var så intressant med fotboll!

Nu avslutas kvällen/natten med att plugga syra-bas balansen framför finalen i Sveriges mästerkock. Heja Jennie! Sen får vi se om man hinner få sig någon timme sömn innan det är dags att börja nästa dag.

xoxo

Back on track, eller?

Hej hej bloggen! Här var det dött kan man påstå. Här i Karlshamn flyter det på med väldigt mycket just nu, men nu är det bara 8 veckor kvar av termin två, helt sjukt. Har inga som helst planer på att sluta denna gång. Nu får jag se till att få lite liv här inne igen, det kan ju vara lite trevligt emellanåt.

Idag har jag pluggat och släpat böcker hit och dit, inte så skönt för ryggen som jag råkade paja efter helgens bravader.

Tråkigt det här, men jag ville bara visa att jag lever, typ. Nu ska jag nanna innan jag dör av absolut trötthet. Natti!