ABOUT ME / REACH ME
bloglovin

Archive for December, 2012

farväl 2012, hej det nya

Skriver väl ett sista inlägg för iår, det måste man ju göra! Dagens i-landsproblem var när man tagit på sig alldeles för långa lösnaglar innan man fixat resten av sig själv. Men nu är jag ganska fixad. Dagen spenderas med god middag med familjen och mysipys med Pillan. Imorgon kanske jag visar lite bilder från det gångna året eller så. Nyårslöfte? Nja, isåfall att bli lite hälsosammare och kanske att komma över sin flygrädsla och se iallafall något annat än Sverige i år. Gärna England eller Irland.

Till ni fina som läser det här önskar jag ett gått nytt 2013, och lev varje dag för att göra det till det bästa året hittils!

det närmar sig…

God jul på er allihopa. Alldeles snart är det julafton. Såhär dagen före dopparedan har jag passat på att göra mig julren i mormor & morfars bastu. Eller sauna som det heter. Sedan ett pass på mitt gamla jobb och ikväll har vi ätit gröt och skinka. Jag är alltså i Fagersta som ni nog listat ut! Imorgon blir det mys med hela familjen.

image

bästa fredagkvällen

Vad hände igår?! Det blev en kväll-natt med en bag-in-box hemma hos Loa. Världsa fint sällskap med Emma, Sandra och Christian. Det blev dans hela natten. Gick hem först och jag gick väl vid halv 5. Lyckan är när man sen hittar en massa kort på telefonen. Tack för fin fredag!!

tenta-check

Omg. Har precis lämnat in hemtentan, mycket tack vare en bok jag hittade i källaren som jag köpte i våras när jag läste gerontologi. Trodde verkligen inte jag skulle bli klar två dagar innan inlämning med tanke på dessa 2000 ord som skrämt mig. Nu har jag bara ett par småuppgifter att göra men sen tar jag helg! Inte alls så mycket att göra kvar nu innan det är dags att fara hem. Nu vill jag ha jul!!

jamen dagen började ju bra

Började dagen perfekt utvilad framför julkalendern. Blev sedan hungrig och tänkte göra mig en god omelett till frukost. Precis när jag skulle hälla smeten i pannan tappade jag ut halva smeten på golvet. Tar ut ett nytt ägg och råkar krossa ägget i handen. När jag ska lägga tillbaka äggen i kylskåpet tappar jag ett som krossas inne i kylskåpet. Mitt i allt ägg-skurande glömmer jag bort äggen på plattan och bränner alltihop. Asäcklig blev den. Och dessutom glömde jag slå på fläkten så nu luktar det stink i hela mitt kök.

Har lust att svära och slåss. Men jag lägger mig under täcket och tänker inte sätta en fot utanför dörren idag, för då bryter man sig väl. Sörjer mina svindyra eko-ägg som gått till spillo denna morgon.

linked

Blir jag inte förkyld nu efter att ha plaskat runt i sjöblöta skor i fyra timmar idag (jo, det var pölbildning i dom på riktigt) så lär jag ju ha ett ganska starkt immunförsvar. Nåja, låt oss inte äventyra det, ta i trä osv osv. Har sedan jag kom hem legat under täcket och nu dricker jag te framför the nightmare before christmas. Alla säger ju att den är så fantastiskt. Har sett den en gång som liten på musiken i skolan men kan inte riktigt komma ihåg något sådär fantastiskt med den som alla säger.

Men det var inte svammel och självömkan jag skulle komma med idag utan en liten frågan om jag möjligtvis har blivit länkad någonstans? Kastade ett litet getöga på statistiken och den har ju stigit till skyarna. Eller kanske inte, men den var högre än vanligt. Nå?

Imorgon tänker jag inte sätta en enda fot utanför dörren om det inte är absolut nödvändigt.

Söt.

tänd ett ljus

Åh, vilken underbar liten helg jag har haft. Det var länge sen man kände att helgen varit så skön. I fredags var vi på kåren och dansade, för att fortsätta dansa ute på gatan och sedan igen på efterfest.  Igår var en vanlig seg dag och idag är det första advent, vi har fått snö och jag har precis kommit hem från lite adventsmys där vi bakade pepparkakor och drack varm öl. Gött!!

Imorgon börjar skolan igen efter tre veckors praktik. Ska bli ganska skönt att få syssla med det man ska igen, och snart bär det hemåt för att fira jul!