ABOUT ME / REACH ME
bloglovin

Archive for November, 2012

kärt besök

I helgen har jag finbesök av kära mor och kära mormor! Idag har vi gjort stan, kollat på julkonsert på stadsteatern och jag har blivit riktigt bortskämd!

saffran

I år var det billig saffran må ni tro! Minns det året ett paket saffran kostade 35,90 så var beredd att lägga ut nära 80 kronor för två paket saffran idag, istället blev det 20 spänn. Så ikväll blir det att baka saffranskaka, och kanske en liten toscakaka också. Är så sjukt sugen på fikabröd förstår ni.

ÖNSKELISTA 2012

Har fått så himla mycket julkänslor på senaste och har nu börjat inhandla alla julklappar till mina käraste. Så jag tänkte att jag gör som alla andra år och lägger upp min önskelista här, det är vad jag kan komma på för tillfället men egentligen önskar jag mig verkligen allt som är roligt. Om jag fick önska precis nu skulle jag önska mig detta:

1. En DVD-SPELARE. Har köpt två nya säsonger av grey’s anatomy och det går inte alls att titta på eftersom datorn vägrar ta mot skivan. Vill så gärna kunna kolla på det jag har köpt! 2. En RÅSAFTCENTRIFUG och en ny VATTENKOKARE. Centrifugen behöver jag väl inte ens motivera och min vattenkokare jag nu är bra tråkig och seg. 3. Började i somras att samla en servis från PiP-STUIDO: EARLY BIRD. Det enda jag har därifrån är fyra koppar utan öra. Lite synd, för alla delar är verkligen jättefina. 4. TILLBEHÖR till min ankarsrum assistent : gärna riv- och skärtillbehör. 5. Den senaste boken av LARS KEPLER: SANDMANNEN, sen jag började läsa deras böcker är jag fast! (Rekommenderas) 6. KLÄDER, SMINK & SKOR är alltid välkommet! 7. SÄNGKLÄDER och sådant är också kul att få. 8. En SPIKMATTA för min kära rygg. Tillägg: 9. DAG- OCH NATTKRÄM önskar jag mig också då jag inte har unnat mig en riktig kräm för ansiktet på över en halvår, minst! 10. En stor GRYTA att göra stek i, om lusten faller mig på.

namnsdag

Vet ni vad det är för dag idag? Jo det är Martina-dagen! Firar att mitt namn har en dag i kalendern genom att äta fattiga riddare till frukost, ha på mig min nya fina tröja jag fick i present igår och nu ska jag bege mig och köpa lördagsgodis. Lite sugar-overload idag men det kan man väl kanske få unna sig en dag som denna.

Insta

Ni har väl inte missat att man nu kan se varandras instagram-profiler på internet? Mig hittar ni på instagram.com/martinaqv

finbesök

Har i helgen haft besök av mina bästa tjejer Emma och Pernilla. Även om vi inte har gjort sådär jättemycket kändes det himla skönt med lite sällskap, nu blev det lite tomt igen. Ätit gott i flera dagar, varit på bio, fikat lite och partade lite till mitt migränhuvud förstörde det, så besviken!

Iallafall, tack tjejor!