ABOUT ME / REACH ME
bloglovin

Archive for August, 2012

ny stad imorgon

Imorgon flyttar jag! Ska bli så roligt att se min nya lilla lägenhet. Hoppas den är lika mysig som den jag har nu, fast den har ju förlorat sin charm när det är flyttkartonger överallt. Och så himla skönt att vara klar med flyttstädningen. Så himla tråkigt att man hinner dö av tristess tusen gånger om.

presentz.se

Det här med att hitta presenter är aldrig särskilt lätt. Det blir oftast att man i sista stund får panik och köper något ganska oigenomtänkt i ren stress och sedan ångrar man sig när man ger bort den där tråkiga presentasken. Presentz.se är lösningen för alla present-problem, oavsett om det gäller en stor högtid såsom bröllop och dop, eller om man söker födelsedagspresent eller julklapp (eller kanske tillochmed en romantisk present). På sidan får alla som vill komma med egna tips på presenter, och på så vis fylls sidan med en massa presenttips!

Ett litet tips bara!

Sommar

helt slut

Hörrni. Fyfan vad det är tråkigt att flytta. Jobbigt att packa, jobbigt att kasta skräp, jobbigt att städa och framförallt är det ju så sjukt stökigt och tråkigt överallt. Är helt slut i kroppen. Tror vi hörs när vi hörs, kanske när jag har kommit i ordning, kanske innan, kanske efter, kanske aldrig. Puss puss!

sjö, skog, bio

Äntligen lite värme! Jag var ut med mamma och hunden till malingsbosjön. Inget ont med havet, men det är något särskilt att sitta på en klippa mitt i tallskogen. Fint fint fint.

Imorgon bli det bio med min vän Linn. Länge sedan. Snabba cash 2 såklart! (förövrigt töntig titel)

några superfula bilder från i lördags

Varsågod, här är några superfula mobilbilder från i lördags. Men inget på mina kompisar, tror inte de skulle bli så glada då. Hade iallafall riktigt kul och det var inte alls så farligt att gå upp och jobba dagen efter ändå.

Nu ska jag slänga mig i soffan efter en hel dag med en massa packande och nyttogöra. Har fått dille på kriminalare!

nu kör vi igen

Tjena luringar. Vi börjar väl här igen då, det är ju ändå snart dags för nytt kapitel. Jag har redan börjat med att lägga det sönderblekta på hyllan en liten stund. Imorgon gör jag mitt sista pass på malmen och sedan är det två veckor kvar till flytt till sydsverige igen. Så himla skönt att börja plugga igen.

Men idag kör vi på kräftlunch, tacomiddag och the hives. Känns ju heeelt okej och lite till.

image