ABOUT ME / REACH ME
bloglovin

Archive for June, 2012

Bingo på nätet

När jag var liten brukade jag spela bingolotto med mormor och morfar framför loket och deras tjocktv. Det var alltid lika spännande att spela, med en sådan där rundad bingopenna ni vet. Vet faktiskt inte om vi någonsin vann något, kanske någon enstaka rad någon gång.

Iallafall. Nuförtiden har ju alla inte bara slängt varenda tjock-tv (mormor&morfar likaså) och de flesta har tillgång till en dator med internet. Det har medfört många spelsidor på nätet där man kan spela bingo oberoende av att passa tv-tider. Jag själv spelar ibland, mest för spänningen skull. Jag har aldrig vunnit stora summor, men kanske dubbelt upp av spelinsatsen någon gång. Passar en grå dag.

Det finns sidor där man får en peng för att registrera sig och även sidor där man kan spela gratis bingo utan att behöva sätta in pengar. Kanske värt att prova? För mer info klicka här: länk.

årets semester avklarad

Efter en vecka på skrea strand har jag haft min semester för iår. Fortfarande ganska slut men snart kickar jobbet igång. Vi har grillat, solat, grillat igen, ätit sushi, ätit godis, spelat minigolf (jag vann!!), åter grillat och gjort lite dagsturer. Och så har vi plockat snäckor på stranden, och hade den finaste horisonten i bakgrunden.

Soundtrack 1, Soundtrack 2.

yoyoyoyo

wazaa. Vädret kunde ju vara lite bättre och sådär men jag bryr mig inte sådär jättemycket för imorgon drar jag och hämtar min vän i borås för att sedan dra vidare till västkusten. Sådär asskönt att komma bort lite. Är lite nervös för bilkörningen men vad gör det när man har fräsch hyrbil och destinationen är en Emma?

Kanske uppdaterar er mer. Kanske inte. :)