ABOUT ME / REACH ME
bloglovin

Archive for May, 2012

Bloggerfy

Nu kan man tjäna pengar på bloggen genom att skriva sponsrade inlägg från Bloggerfy, riktigt bra! Tycker dom är värda en liten “like” på Facebook, vad tycker ni?

fix fix

Åh så skönt det är när man tar fingrarna ur sig och börjar fixa saker. Först och främst är jag klar med allt skolarbete för i vår, så himla gött! Och i måndags lämnade jag in min dator på reperation, och nu laddar den utan problem OCH går att köra utan kylplatta. Jag har även haft en liten elektriker här som har kollat på mina eluttag efter att de krånglat lite hit och dit hur länge som helst, droppen gick häromdagen när det gick en propp när jag skulle lägga mig för att min lampa visst höll på att brinna upp. Sedan har jag fixat dammsugarpåsar och kastat skräp (eller okej, det gjorde mamma och pappa) så nu har jag ett rent och städat hem.

skitskitskitskit

okej ännu ett neggo-inlägg men jag måste seriöst få ut all min ilska över att verkligen skiter sig för mig. Det börjar med att min skrivare lackar ur, sedan kraschar min externa hårddisk, datorn lackar ur, bilen lackar ur, exakt allting jag hade beställt på postorder är för litet och nu har ett litet missförstånd uppstått så min lön kanske blir försenad och då skiter allting sig och jag kommer lacka ur. Jävla bajskväll. Nu ska jag skriva klart allt skolarbete jag har kvar så jag blir kvar någon gång. Dessutom är min lägenhet förjävla stökig.

rowr

rowr

rowr

När ångesten är min trognaste vän

Igår fyllde min lillebror 15 barr. Blir alltid lika förvånad när han fyller år.
Tänk när man själv var i den åldern liksom, haha !

Om 4 veckor ganska exakt tar jag semester på västkusten och sen drar sommarvikariatet igång. Och vem vet var jag står efter det. Ångest! En ganska stor anledning till varför jag inte riktigt orkar bry mig om den här skruttbloggen.

image