ABOUT ME / REACH ME
bloglovin

Archive for April, 2012

kitchen aid

Suget efter att få handla och laga riktigt god mat har blivit outhärdligt. Något som blivit ännu mer outhärdligt är suget efter en kitchen aid köksmaskin. Klockan är tjugo i två, men jag har inte klivit upp än. Har spenderat morgonen med att spana in Per Morberg i hans kök.

Alcatraz & Ray-bans

hej kompis!

I helgen har jag jobbat på som en sate, det är väl sådant man får räkna med när man är timvikarie. Och nu har jag haft två jobbfria dagar igen. Förutom att ha studerat celldelning i mikroskop (urk, kräk, blä) har jag upptäckt den fantastiska serien Alcatraz, så himla himla bra, se den! Har snart sett hela säsong ett och jag började igår kväll.

Dessutom har jag hakat på det där med RayBan, alltså har jag skaffat nya glasögon. Älskar dom. och älskar Lensway, på riktigt. Snabbare leveranstid än synsam på torget, yo.

Någon bild får ni inte idag, kanske imorgon. Hatar fuldagar.

argh

Har ett viktigt prov imorgon, och då menar jag viktigt. Jag måste klara naturkunskapen för att komma in på högskolan i höst. Men jag har förlorat självdiciplinen totalt. Jag kan verkligen inte plugga! Och varför har jag inte pluggat mer tidigare? Kommer gå åt fanders imorgon och nu ska jag gråta lite åt det. Blir fan arg. Arg på mig själv.

http://instagr.am/p/JCeyBADcmL/

mys med mat sedan fest

Sitter hos farmor och farfar. Supermätt i magen !! Ikväll får jag nattbesök av bästaste bruttan Emma Pett. Kommer bli fett.

image