ABOUT ME / REACH ME
bloglovin

Archive for March, 2012

mänsklig värme snälla kom närmre

Dagens underhållning. Nya supergoda kakor och en fin Markus-skiva. Skivan skulle egentligen komma igår men sen jag flyttade till den här lägenheten har postgången varit ovanligt seg. Hinner inte njuta av det roliga så länge för jobbet kallar. Mitt första pass där jag jobbar till 22. Är redan skittrött så jag tror allt att jag köper mig en röd tjur på vägen!

Edit: Varför jag köper mig en skiva i en tid när spotify finns? Min gamla cd-spelare från 90-talet måste ju också jobba lite. Dessutom har han ju kladdat på den!

kärlekkärlekkärlek

Har gått och blivit sådär tokigt förälskad. En jätte pirr-i-magen känsla. Inte i en man utan i en servis. Nämligen denna. Dör så fint! Måste ha alla, alla muggar, koppar, kannor, tallrikar och tårtfat. Mellan allt plugg som inte verkar ta slut går jag in och tittar och blir alldeles superglad. Älskar särskilt fåglarna, har nog en grej för fåglar. Tror jag ska beställa hem ett par muggar nu på en gång, märkte att jag hade studentrabatt på en återförsäljare. Från pipstudio!

prisa skatteåterbäringen

Har haft en skitig jävla skitdag. Allting har gått fel och jag har mått skit. Fikan med Pernilla var dock välbehövlig. Men nu såg jag min skatteåterbäring, och jag tror herren har hört mina böner. HERREGUD KOM TILL MITT KONTO NU TACK!! Gråter nästan av lycka. Ska nog faktiskt köpa mig en dator. Jo det ska jag. Typ nu. Eller imorgon när jag sovit på saken. God natt!

Värme

Klockan är 9.27 och jag såg precis en människa gå förbi i bara t-shirt. Gissar på en varm dag!

image

C6H12O6

Kommer hem från ett 7-17 pass och hamnar med detta. Kul kväll! Min kropp kryper redan av tristess.  Imorgon ska jag till min gamla skola och laborera. Fint.

image

Tips!

Häromdagen när allting kändes mörkt och jobbigt (idag börjar jag se ljuset igen, börjar känna mig mycket bättre tack) fick jag två paketavier från posten. Den ena var ett paket från h&m med vårkläder och det andra var det här från goodiebag.nu. Helt gratis fick jag en hårspray och en air mousse från Wella. Jag som behövde nytt av båda delarna. Full storlek och helt gratis! Eller jag betalar med min åsikt. Men en litet tips bara för er brudar där ute.

Badrumsinspiration

Vem har inte drömt om ett nytt badrum någon gång? De flesta badrum är tråkiga och intetsägande, särskilt i lägenheter. Men ändå är badrummet en plats vi vistas på ganska ofta, särskilt på morgonen. Tänk vad mer inspirerad man skulle bli om man började dagen i ett snyggt och fräscht badrum istället.

INR har inte bara mängder av badrumsinspiration på sin sida utan också väldigt snygga duschar och badrumstillbehör. Bara en ny duschkabin eller en ny blandare till handfatet skulle väl kunna pigga upp? Det är alltid roligt med något nytt även om inte hela rummet behöver renoveras. INR har tre designserier: ARC, LINC och BASIC. Och särksilt LINC-serien tycker jag har skitsnygga badrumsdetaljer.

hej sjuk

Har sen i fredags mått som ett as, därför jag inte uppdaterar. Ligger mest i sängen hela dagarna. Just nu kommer jag faktiskt inte ens upp från sängen. Bara längtar till jag kan börja jobba igen. Och träna! Blir fan tokig.

fin dag

Bra dag!! Andra dagar när det har varit fint väder har det varit skönt kyligt, idag var det verkligen varmt! Kunde vakna till och sega i sängen, ta en underbar sallad med Pernilla på hurtbullen och påvägen hem trycka en marsipanlimpa från anthon berg. Hemma har jag städat lite och ska precis börja plugga. Alldeles lagom produktivt.