ABOUT ME / REACH ME
bloglovin

Archive for February, 2012

Sova sova sova

Märks att jag inte fått tillräckligt med sömn på flera dagar. Kom hem efter jobbet, tog en liten tupplur på tre timmar, var vaken tre timmar och nu ligger jag för att sova igen. Inte bra! Ett bidrag till dålig sömn måste vara den har boken jag passade på att köpa på bokrean. Har inte läst på jättelänge men den här är så himla bra !! Passa på ni också. Imorgon börjar jag inte förrän kl 14, så kan sova ut lite. Sen har jag deadline på en uppgift imorgon så det blir nog red bull iallafall..

image

fubbe

Skrev ett inlägg om en mystisk dröm jag har. Men så tänkte jag: Varför skulle ni bry er?

Fastnade istället för den här;

Jag förstår inte riktigt hur jag vågade ha en såndär stå på hyllan när jag sov när jag var liten. Är det ingen som har gjort en skräckfilm om furbies som vaknar upp och börjar döda så kanske det är dags nu.

så länge du hör musiken

Här sitter jag. Redo att dra på ett pass bodybalance med Pernilla, var väl hundra år sedan sist eller så.

För er som inte såg på grammisgalan, här har ni höjdpunkten. Dör typ av längtan efter albumet.

freitag

God fredag!

Vaknade kvart i åtta imorse men har legat och degat i sängen hela förmiddagen. I helgen är första gången på läänge som jag har en nästan ledig helg när jag inte har tagit ledigt frivilligt. Eller jag jobbar söndag förmiddag så jag kan ju inte direkt hitta på något galet imorgon. Nu ska jag ta mig ut i vädret el fantastico och gå ner på stan för att köpa mjölk och lördagsgodis. Fantastiskt.

Edit: Haha, bara skämta! Jobbar såklart ikväll också. Men det gör mig ingenting, kan väl äta godis ändå.

en dag som alla andra dagar

Hej mina hjärtan! Ligger redan nerbäddad i min sköna säng och typ chillar. Eller, ligger och frustar efter luft då ett överanvändande av otrivin comp bara skapar en näsa igentäppt av blod.

Idag har jag iallafall spinnat igen, den här gången gick det kanonbra även fast jag nyss varit sjuk. Imorgon ska jag besöka min kära hemort för lite studieplanerande. Sen ska jag ta leka med hunden och på kvällen ska jag pumpa mina muskler.

Så nu vet ni var ni har mig. Ciao.

hundvakt

Helgen spenderar jag i en fyrarummare med allt vad lyx innebär: TV, nintendo wii, en dvd-spelare man inte behöver tejpa ihop varje gång man ska se på film, en kyl med mat och DISKMASKIN. Nämligen hemma hos Mamma och Pappa. Jag och hunden. Lite friskare nu men inte helt topp. Trodde aldrig att jag skulle bli en sån som sa såhär men jag saknar att träna. Saknar att lyfta vikter i takt med lady gaga.

Tänkte en millitanke häromdan att man kanske skulle färga håret brunt igen. Hittade bilder från den tiden på den här datorn. Spontan reaktion: Nej. Fan inte snyggt någonstans.

the show must go on

fint

Igår kom mamma inte bara med ipren åt sjuk tjej, utan även med världens fina tulipaner. Vårkänsla i mitt hem!

Idag behöver jag någon som tycker synd om mig och baddar min panna. Hade glömt bort hur jobbigt det är att vara sjuk. Men snart kommer mamma med strepsils och en liten hund att gosa med.

Hej där! Fredag igen, betyder upp och jobba imorgon bitti. Har blivit meddragen på bio av min vän Pernilla och har precis kommit därifrån. Promenerat i kylan och nu är jag utslagen. Ska kvällsfika lite sen kanske det blir sängen. Tomat- och mozarellascones var den bästa idén som jag har fått idag. Ser ni hur min näsa har svullnat och mitt ena öga ändrat form till något som kunde höra hemma i en terminatorfilm? Är liksom inte lika beredd på kylan i år.