ABOUT ME / REACH ME
bloglovin

Archive for January, 2012

Dove

Hälsningar från sängen som jag redan bäddat ner mig i för att plugga lite.

Idag fick jag hem ett paket från buzzador som innehöll ett nytt intensivbalsam från Dove som jag ska buzza om. Om jag har förstått det rätt så ska detta vara som en liten inpackning fast i balsamform. Ser fram emot att få testa på mitt otroligt slitna hår! Om du också vill prova har jag flera små provflaskor att dela ut!

Återkommer med resultat…

Idag har jag varit på spinning såhär på förmiddagen. Jag är en sån som dör av att cykla, orkade knappt cykla till jobbet i somras vilket knappt är två kilometer. Trodde mitt hjärta skulle ge upp några gånger där men nu känns det bara jätteskönt. Idag ska jag vara hurtig och laga god och nyttig mat, fixa med mina timrapporter och plugga gärnet. Ciao!

att det egentligen är alldeles för sent

Sitter och surfar i sängen. Har precis skickat in en skoluppgift tre timmar innan deadline. Förstår inte varför jag inte gör en sådan enkel uppgift tidigare i veckan och inte på en seg söndag. Har idag annars varit produktiv och gjort en så himmelsk god köttgryta. Varje gång jag gör en köttgryta säger jag att den gången är bäst men den här gången var den verkligen topp! Kalvfond och lagerblad is the shit när det gäller köttgrytor. Ett litet tips bara!

Utgången igår var annars som vanligt. Man går dit, tröttnar, storknar efter luft och går hem. På vägen hem mötte jag också ett par nerpundade klimakterietanter. Då kände jag att jag har gjort mitt på det här stället.

Nu ska jag dricka läsk.

O jag bönar och ber, fast jag egentligen vet

Ska tydligen ut och parta idag. Happ. Jag som ville bädda ner mig i sängen. Laddar om med jordgubbevin, chips och Pillan!

finns det liv är det aldrig försent

Löningsdagen. Har storhandlat och betalat räkningar. Idag går denna på repeat: länk. Nu dör jag lite av längtan efter en rykande varm calzone.

och hur ont det gör

Dagens repeat: Spotify, Youtube

Dagen innan jag flyttade hem i somras hade vi en sista stund i studion med vår ärade Samuel. Han är en fantastisk fotograf och hans hemsida hittar ni här: wepix.se

Idag sysselsätter jag mig med redbull och lite plugg efter att ha spenderat morgonen på jobbet. Sweet.

empty talk

God kväll vänner. Idag vaknade jag upp med träningsvärk i hela kroppen. Nice! Annars har jag spenderat dagen i Västerås och sedan ut i Vad hos storebror som fyllde år. Har hunnit trycka både smörgåstårta och en semla. Faktiskt den godaste jag någonsin ätit, så om man är sugen på semla och befinner sig i Västerås så är fiket mitt i erikslundshopping det rätta stället. Annars så. Ikväll lägger jag mig med en halsbränna (eller vad man nu kan kalla det här) från helvetet. Och imorgon ska jag jobba för första gången på 10 dagar. Vad har hänt??

Idag var jag på yoga. Det var ganska jobbigt med mina klena armar men något jag kommer fortsätta med. Den enda position jag kände mig bekväm med var trädet, det är nämligen min position när jag diskar. Imorgon ska jag pumpa armarna ännu mer på body pump.

klippte klapp klöpp

Idag gick jag till frissan. Så här såg jag ut innan jag gick:

Och såhär såg jag ut när jag kom hem:

Det blev lite kortare men det är så jäkla skönt ska ni veta.

Det var ju en bra start på mitt nya träningsliv. Sov över mitt första pass, kom ihåg att jag vaknade till men jag hade en sån fin dröm att jag sov vidare. Fint. Inget jobb idag heller, är riktigt besviken och nervös inför nästa lön. Annars har jag ju en massa att läsa i mina böcker. Men först ska jag ta mig ut på en promenad, mamma lockade med chokladbollar om jag tog mig ut i solen idag. Haha! Idag saknar jag bryggan vid havet.