ABOUT ME / REACH ME
bloglovin

Archive for December, 2011

ring klocka ring

Håller på och dukar lite, typiskt mig att alltid börja så tidigt, och vara stressad fast det är så lång tid kvar. Ska ha några tjejer hit på middag ikväll för att fira in det nya året. Blir vin, skumpa och drinkar. Antagligen mitt sista inlägg för iår, ses 2012!

Jag har gjort många biltabbar i mitt liv. Jag har åkt in i snöhögar, åkt flera förvirrade varv i rondeller och till och med mejjat ner en kon i McDriven. Allt det där har jag släppt ganska snabbt. Men igår blev jag verkligen illa berörd av mig själv och kan inte släppa den sjukt pinsamma känslan av att få motorstopp i en irriterad mellandagsbilkö. Och inte bara motorstopp – jag fick inte igång bilen heller. Det var fruktansvärt, fick för mig att jag hade gjort sönder Emmas mammas bil genom att ge den motorstopp.

Sjukt töntigt att ens gå och tänka på det där, men jag kände mig så himla kass. Som första gången jag körde upp, typ. Nej, mer som andra gången jag körde upp när jag åkte upp på trottoarkanten. Men jag fick körkortet då iallafall.

Blev brukshotellet igår, det var väl länge sen, och det förstår jag. Men med Emma blir det alltid massa skoj. Pernilla försvann. Och baksidan på min telefon med, tackar gud att jag inte tog med mig herr htc ut.

Provade även Per Morbergs vin igår, och för er som gillar rödvin rekommenderar jag det, asgött! Nu ska jag ta mig till mormor och morfar för lite mat.

25 december

Hoppas ni hade en bra julafton igår, jag hade toppen! God mat, fina presenter och träff med lilla familjen. Testar min nya datorskärm jag fick igår och faaan vad skönt det är att se ordentligt vad man gör! När jag satt bara vid datorn förr kände jag mig som en gammal tant utan glasögon. Ikväll blir det att gå ut med Pernilla och älskade Emma som är hemma från borås! Måste nog sova lite först bara, har inte sovit ut på flera dagar.. Nu ska jag bara koppla in nya högtalarna sedan har jag en nästan fulländad datorhörna. Chillevippen.

24 december

image

God jul och låt julefriden vara med er önskar Listonia!

Ska alldeles alldeles strax ta mig till jobbet idag också. Zombievarning på mig idag alltså, laddar med burn. Har fått massor uträttat idag men känner mig fortfarande lika stressad. Julefrid till er alla! pyzz

Det som började som en seg julvecka är nu en fullspäckad julvecka med lite stress inbakat. Har jobb ända fram till juldagen, och faktiskt två långa dagar med bra tider! Men även de timmar jag inte jobbar har jag en massa inbokat. Så nu innan jag drar till jobbet om ett par timmar har jag hunnit med ett besök till farmor och farfar, en rengöring av köket och nu ska jag städa lite till och försöka laga lite mat. Även fast jag sov 12 timmar inatt hänger ögonen lite nu, men kör bara kör!

Det var ganska fint utanför mitt fönster när jag drog upp persiennerna imorse. Men nu kan det få sluta snöa, det räcker. Efter jul kan det få försvinna också, men antagligen inte. Är ju trots allt vinter i några månader till. Kul!

Lördag igen. Som vanligt väntas jobb men idag ska jag få prova på något nytt. Är skapligt nervös men hoppas det ska gå fint. Ska äta lite fiskbullar innan, fan vad jag älskar fiskbullar.

Musikhjälpen 2011

Ni har väl inte missat att musikhjälpen har auktioner uppe på tradera? Genom att buda på grejerna som ligger uppe har ni en chans att vara med och hjälpa till. Det här året är temat “alla flickor har rätt att gå i skolan”. Ni hittar auktionerna här.