ABOUT ME / REACH ME
bloglovin

Archive for November, 2011

Önskelista 2011

Kör en repris i år och lägger ut min önskelista till tomten här.

Till jul önskar jag mig:

1. En datorskärm, för att kunna ha extra till datorn och samtidigt kunna fungera som tv-skärm.

2. Högtalare till datorn, för lite bättre ljud.

3. Presentkort på kicks/H&M – skulle behöva nya småsaker som smink, strumpbyxor och sådant jox.

4. Träningsskor, måste komma igång med träningen nu.

5. Älskar småsaker till köket, önskar mig ett minirivjärn och denna fina tekanna från Åhléns skulle inte sitta fel i mitt kök.

6. En ryamatta att mysa fötterna på kalla mornar.

7. Överkast och fina prydnadskuddar till min säng.

8. Köksknivar, misstänker att mina håller på att bli lite slöa i kanten.

9. En spikmatta för min oerhört stela rygg.

10. En hylla till köket så att jag får plats med allt.

11. Dessutom har jag bestämt mig för att spara ihop till en renovering av mitt kök. Får panik varje gång jag ser sladden till min köksfläkt, den känns tamigtusan livsfarlig. Och väggarna är ju inte heller så vackra, så kan ju lika gärna måla om dom och byta kakel när jag ändå håller på. Så ett litet bidrag till det önskar jag mig också, tomten!

något av det sorgligaste jag sett. och skapat.

Adventsmys hos mig idag. Jag och de två pangbrudarna Nathalie och Pernilla skapade detta:

Men det  var en trevlig stund!

Love

image

Inte nog med att man fick skjuts hem från jobbet idag, mamma hade även skickat med rykande färska lussebullar. Det är kärlek det! Nu skiter jag fullständigt i om jag smaskar högt!!

Hello beauty

Slänger mig i sängen tillsammans med min älskade kuddhög. Äntligen. Har varit halvdäckad sen fyra. Imorgon heldag på jobbet och på söndag äntligen adventsmys!

Nu är det äntligen julefrid i min lägenhet. Älskar att bara mysa under filten till ljuset av ljusstakarna! Älskade mamma kom och hjälpte till! och nu är det faktiskt bara en månad kvar till dan för dopparedan. Jag är barnsligt exalterad, jag vet.

Kaffe

Fick hem lite nya kaffekapslar igår. Nespressos nya med smak av choklad, vanilj och körsbär. Lät ju underbart gott med choklad eller hur? Den var skitäcklig. Inte ens i en latte blev den god. Mår lite sådär illa just nu. Återkommer kanske om dom andra smakerna. Vanilj har jag faktiskt höga förväntningar på.

hej där!

Såhär känner jag mig idag. Kom nyss hem från jobbet. Sitter nu i soffan och trycker pepparkakor, det enda juliga jag startat med innan 1:a advent. Är trött. Som vanligt. Inatt väcktes jag av väldigt mystiska ljud från grannen, visade sig nu idag att det var ett riktigt slagsmål däruppe. Jag däckade iallafall från det och sov förbi fyra missade samtal på morgonen. Dags att proppa sig med vitaminer kanske!

Edit: har aldrig varit så tyst hos grannfan som ikväll.

11.11.15

image

Nu blev det sådär igen, ganska länge sedan sist. Blir ganska oinspirerad när jag jobbar och i helgen gasade jag på, känns lite lagom roligt att vakna för jobb på söndagsmorgonen när grannen fortfarande kör efterfest. Meen nu taggar jag för lön och advent nästa helg. Imorgon kör jag delad tur igen så ligger för natten och dregglar över elle mat & vin. 

20.36

image

Haha alltså har äntligen fått mitt namn på dörren. Men som vanligt blev det inte rätt. Ska väl inte vara så svårt att stava mitt efternamn jämt?

10 november

Vad det är för speciellt med den här torsdagen? Förutom min namnsdag är det Robinsonfinal!!

Tv4play here i come!