ABOUT ME / REACH ME
bloglovin

Archive for September, 2011

Bokade precis biljetter ner till Karlshamn. Så dit drar jag och hänger. Imorgon.

HJÄLP

Jag måste fråga er där ute, ni som har lite koll. Jag skickade in min telefon på reparation efter att jag tappat den. Sprucken display kunde jag klara mig med men den hakade ju upp sig innuti och stannade upp när man använde kameran osv. Nu anser htc att det bara är yttre påverkan och vill bara byta”front, frontglas och display”. Bör jag ta det? Eller bör jag ringa folksam och kräva pengar till en ny telefon om det går? Går det?

Alltså jag menar: kan det vara så att den hakar upp sig varit av att displayen var sprucken?

med dig igen jag andas

den läskigaste bilden jag hittade bland negativen, liksom dold, inte ens försökt till att göra den till ett fotografi. Visst känns det som man blir anfallen bara av att kolla på den ? Visst gör det ?

Digster playlists

Har genom buzzador fått äran att prova på Digster Premium. Digster är alltså en tjänst som dealar spellistor, vad premiumfunktionen gör är i dagsläget lite osäkert men man ska få tillgång till fler spellistor. Vill du också prova premiumtjänsten anger du bara “buzzador” i värdekod-rutan. Berätta gärna sen vad ni tyckte!

Nu kan man verkligen säga att det är höst? Var ute på skogsprommis i skogen igår och det var hur mysigt som helst. Sitter nu och funderar om jag ska städa lägenheten eller spendera pengar i Avesta…

party

och jag ba: kanske borde göra mig iordning nu. Ja, kanske det kanske. Får väl gört då. Ska fira Pillan! Pernilla och jag för ett par veckor sen:

Joråsatte, så är det.

16 september

Idag har jag haft mitt körkort i två år! Sjukt var tiden går. Ska nog fira med att köra 80 på 70-väg. Man måste ju vara lite vild ibland.

some dianas

Lite såhär ser bilderna ut, har inte hunnit scanna in mer än, och nu sitter jag hemma hos mamma och pappa. Men de som jag lyckades med blev ganska vackra faktiskt.

alltså fucker vad jag är trött. Jobbade förmiddagspass och nattskift igår och sov bara en timme på dagen. Och på det har jag som alla andra dragit på mig förkylning med feber och halsont. Nu är jag förtjänt av ett par dagar ledigt!

Sitter och går igenom 2010-mappen med bilder och måste säga att jag älskar allihopa. Julbilderna gillade jag bäst så nu har jag julkänslor också. Fint det skulle vara med lite snö.

men alltså telenor!! var är min telefon??