ABOUT ME / REACH ME
bloglovin

Archive for July, 2011

Birthday

Firar 20 – årsdagen med ett 6.45 – 16 pass, en flytt och smink som lägger sig i rynkorna.

Torsdags bestyr

Var på äventyr i norbergsskogen igår, eller mer bestämt i klackberg. Jag och Emma letade på blå grottan ( som inte var fullt lika blå som man mindes den och dessutom lite läskig) , och fortsatte sedan vidare och kollade på andra små sevärdheter och läskiga hus, men tillslut hamnade vi på toppen av slalombacken. Har ätit glass, druckit festis och knaprat på maryland kakor. Det var faktiskt väldigt härligt och något jag rekommenderar. Kameran glömde jag hemma och mobilkameran fungerar inte, gråter inombords varje gång jag tänker på det.

Idag däremot ska jag spendera denna soliga dag på jobbet från klockan ett, men det har jag inte alls något besvär med. Blir fin lön i augusti.

minns ni den där saften från BOB som man blandade med mjölk? Finns den att få tag på längre? Har haft ett grymt sug i några veckor nu som jag inte riktigt blir av med. Jag minns den väl, drack flera liter när den kom ut och mådde skit hela sommaren. Sen fick vi reda på att jag var laktosintolerant. Slår vad om att det var den saften som gjorde mig allergisk. Men iallafall: sugen, finns den?