ABOUT ME / REACH ME
bloglovin

Archive for June, 2011

Älskar Svensk Sommar!

När man kan äta färska jordgubbar och apelsinjuice till frukost på en solig balkong.

– och njuta av solen men också få chansen att jobba i sitt eget svett 16 – 20.30.

Yo homies

image

Ligger i mormor och morfars trädgård på en filt med Filip och Fredriks podcast. Ligger i värmen och tänkte sussa lite efter jobbet.är sjukt sugen på sushi!! Kanske att man skulle fira att man är ledig imorgon..
Har annars ingen aning hur bildjäveln här under ser ut, chansar på att den utstrålar mysighet. Nu vet ni vad jag gör. Puss!

okejdå, blev visst ledig imorgon iallafall. Ser framemot midsommar , ser framemot maten alltså. Jävlar anamma vad jag ska äta ihjäl mig. Ska jag visst.

oholic

Jorå satte… klart jag inte kunde hålla min fot borta från jobbet ändå! Ikväll och morgonbitti är jag uppbokad.

jag flyger högt och det känns som jag faller igenom igen

Jobbat igår, jobbat idag. Vikarietid. Tänker inte sätta min fot där en minut till innan jag går på schemat och in i workmode på lördag till början av september. Ska försöka klämma in något roligt i sommar när jag är långledig (fyra dagar!!) i mitten av augusti. Men nu vet ni, har inte tid att uppdatera då jag tar vara på min sista ledighet på ett tag nu. Har tre dagar att fylla upp med skojj (jovisst, kommer bli sängen).

när jag ändå letade i kameran hittade jag världens finaste kompisar

Liston och Lillen.

Så himla himla söta.

Studentfirande.

Var nere och firade min lilla kusin johan på hans student igår. Älskar känslan som uppstår utanför skolan. Idag står en dags chill på schemat för imorgon är jag uppbokad på utbildning, mat med storebror och vin med tjejorna.

En liten notis om min dag

Kl. 10.00 fick jag min lägenhet, tror att den kommer bli toppen verkligen! Meningen är väl att måla lite på lördag. Ja efter det har jag väl legat i min säng. Ja. Så var det väl.

jag ser domen i dina ögon

Så här pigg och fräsch blev jag i håret idag, så skönt att klippa sig lite och bleka utväxten. Imorgon får jag nycklarna till lägenheten, ska bli så spännande!!