ABOUT ME / REACH ME
bloglovin

Archive for April, 2011

Idag har jag tvättat och shoppat. Ett nagellack i butik och en massa sommarkläder via internet. Glad i magen. Inte någon pengaångest alls, känns förjävla bra!

en del av himlen

Åt precis något så himmelsk, så himmelskt gott för 15 spänn. Nej jag kan inte ens beskriva, det här var full pott. Säger bara: Grandioza calzone!

Har varit lite frånvarande ett tag. Har återhämtat mig efter påskfirandet med sol, webbtv och p3 dokumentär. Just nu lyssnar jag på en om händelsen i Knutby. Skäms nästan lite att jag inte haft så stor koll på det egentligen. Fan har lite att göra faktiskt, återkommer imorgon.

Glad påsk och så!

Köpte mig ett påskägg för nu är det ju faktiskt påsk. Firar den i Karlshamn med de bästa. Och idag åkte shortsen på också för lite glassande i solen. Nu ska jag glassa mer och äta glass på ballen innan det är dags för mat.

like i’ll ever need a line

De senaste dagarna har både varit underbara och lite jobbiga. Värmen har visat sig och jag har invigt min balkong samtidigt som tiden inte riktigt fanns till att såsa där. Har också kommit på hur mycket jag älskar glass egentligen! och den där smaken rom-russin, varför har jag alltid trott att den är äcklig? Och postgången har varit helt fantastisk, på flera sätt. Jag har fått så himla roliga saker på posten, varje dag. Till exempel paket och kort hemifrån, gratissaker, lägenhetsgodkännande, tidningar och antagligen en kokbok som kommer visa sig vara den smartaste jag investerat i (för 35 kronor i porto). Samtidigt har en massa vidriga räkningar trillat in. Vad sägs som en bot på 800 kronor för att man råkat låsa ut sig en kväll när man var sugen på godis? Eller en elräkning också på lite över 800? Äsch man är väl inte bitter. Solen har ju lyst nästan hela veckan!

Egentligen är du inte kär mig och egentligen är det okej med mig. För jag blir aldrig kär i nån, sånt där är slöseri med tid.

Lyssnar på springet i benen och dansar bort till konsum i värmen för att spendera mina sista slantar på  mjölk och glass. Trettio grader i solen. Åh, så skönt!

ni är inte tröttast i världen, världen är tröttast i mig

Hela dagen har varit en städ- och pluggadag. Mest en städdag då jag tydligen har lägenhetsvisning imorgon. Utanför mitt fönster har solen skinit och ungarna skrikit. Jag gjorde det bästa av situationen och varvade dagen med att sätta mig ute på balkongen en stund med en bok, en tidning och ett par brillor. Många skulle säga att jag var modig som ens vågade sitta på det där äckliga balkonggolvet, men jag tog mig en gammal filt och satte mig på. Men nu är jag seriöst så himla himla slut, och än är jag inte klar. Jag orkar verkligen inte göra något mer och det kommer straffa mig tusen gånger om imorgon. Så är livet. Har jag märkt.

Fick ett sms från Emma idag. Hon var i London och satt och ritade i hydepark. Själv låg jag och sov på soffan. Jag är inte avundsjuk.

God morgon på er! Insåg nyss att jag faktiskt hade en blogg. Har inga bilder att visa just nu men ni kan ju alltid föreställa er att jag till exempel tog en liten promenad och köpte glass igår i värmen. Det var inte direkt sol men det var ändå varmt och tillochmed vinden var ljummen! Sedan när jag kom hem igår låg ett paket i brevlådan. Hade fått en jättefin påskpresent hemifrån. Sådana spontana saker gör en glad! Fan vad jag svamlar. Jag är trött.

not so okely dokely

Här sitter jag och snorar och hostar. Troligtvis är det chocken efter att ha öppnat porten och upptäckt att de städat trappuppgången med så starka kemikalier att vilken biff som helst skulle fått lungproblem. Antagligen för att försöka dölja för våra nya grannar att deras nya grannar röker inne och är en brandfara för alla som bor här. Får nog ta ett litet snack med värden, det här var inte okej.

Nu ska jag fixa lite lördagsgotti, och den här gången blev det potatisgratäng.