ABOUT ME / REACH ME
bloglovin

Archive for March, 2011

30 mars

Har ätit minipizzas både till lunch och middag idag. Smarrigt, lättlagat men inte särskilt mättande. I skolan jobbar vi med after effects, roligt eftersom programmet fortfarande inte har svikit mig och jag lär mig en hel del nytt. En update om vad som händer bara. Och i helgen blir det barnochfritidfest!

en dag med festligheter i karlshamn

Fin fin grillning igår! Även om vädret var lite moln satt vi ändå ute på altanen med lite filtar och smaskade i oss. Sedan vidare lite mys inomhus och en liten utgång på kvällen. Sköna människor lite överallt kändes det som. När folk frågade vad vi firade svarade jag alltid våren, och bättre sätt att fira det på än grill på två vänners altan är nog svårt att hitta.

skolprojekt och äntligen helg

Sitter i soffan min och äter chips. Trött tjej. Men välförtjänta chips.  Hade redovisning av våra filmprojekt i skolan idag och måste säga att jag är grymt imponerad av allas filmer! Stannade kvar till fem eller något och fixade inför ett reportage till skoltidningen. Nu är det helg för min del och imorgon vankas cashflow och årets första grillning. Med klassen! Hepp hepp!

Såhär blev vår film för den som känner sig intresserad:

såhär gott som livet skall vara

jag kan verkligen inte beskriva vädret idag! Så jäkla underbart. Påvägen till skolan var det så varmt i min vårjacka att jag var tvungen att ta av mig till tröja och ändå svettades jag riktigt mycket när jag kom fram. Lilla kallblodiga jag. Halv 9 på morgonen. Sedan har vi lunchat ute på piren precis vid havet och Lovisa och jag tog en promenad på strandpromenaden senare och solade på en bänk. Lovley! Gick hem från skolan också så nu kan ju ingen klaga på att jag inte har rört på mig idag. Belönar mig själv med apelsinjuice och lite plugg på balkongen.

livin the french life

för ett år sedan sprang jag runt i Frankrike och härjade. Åt baguetter, crossianter, krabbor, drack vin på uteserveringar och försökte prata franska. Jobbade på katolsk friskola med barn som inte förstod vad jag sa (men de förstod mig. det är en annan sak) och blev guidad i Dijon av italienska fransmän.

Haha ser ni balkongen? Det var vår bakgård där vi bodde och hela hotellet.. Ja, stilen gick något åt det hållet.

det är måndag. det är nystart

Jag har insett att om jag ska ha ett jobb med mycket ansvar i sommar så måste jag också ta ansvar för att komma i form till dess. Man vill ju inte tappa någon.  Så nu jäklar ska jag börja äta regelbundet och vara en hurtis. Skriver ut det här för att känna skam om jag misslyckas. Idag cyklade jag faktiskt till skolan eller okej.. anledningen till det är väl att jag lyckades sova över en morgon när vi började elva. Not so okay. men alltid något!

messed up: ‘to be in a state of mess’

Gårkvällen blev trevlig. Just när jag gett upp hoppet om kvällen och ställt in mig på filmkväll kommer fröken Emma över och dricker vin med mig. Sedan vidare ut på ölrunda med ett par klassisar till. Mindre trevligt upptäckte jag imorse  att plånboken är borta. Som tur var hade jag vett att lägga Mr Visa i jackfickan och har precis fått beskedet om att den ligger nere på resecentrum och väntar på mig. Förstår inte hur jag helt plötsligt har blivit så virrig. Glömmer jämt att släcka garderobslampan och toalettlampan så de står på och lyser hela dagarna och häromdan hittade jag ett paket knäckebröd och en smutsig tallrik i kylskåpet. Nu: tacopaj och sedan skol skol skolarbeten.

och jag vill ha dig för gamla tiders skull du betydde inte allt men det blåste aldrig kallt

Jag måste säga att fan vad jag älskar mig själv ändå.

ta mig till kärlek ta mig till dans ge mig något som tar mig någonstans

Somnade halv sju imorse, inte okej. Hyperaktiv hela natten. Blev väckt vid halv 12 men det gjorde mig inget alls för det var lördagsfika med Emma och Joakim som gällde. Svängde på mig min nya klänning och mina nya tygskor och cyklade ner till torget. Underbart skönt väder och på vägen hem även underbart skön vårmusik i lurarna. Och vet ni vad? Knappt en endaste snöfläck finns kvar!

döda röda tjuren

ledsen tjej försöker sova. Från att vara dödstrött vid elva till att sitta halv fyra på natten, lika pigg som en duracellkanin. Hatar mörkret. Hatar att jag pajade en taklampa nyss och var tvungen att byta. Hatar att jag lagat mat mitt i natten. Hatar den tid som kallas natt.  Hatar också att jag dragit på mig någon slags feber som har torkat ut hela mig, törsten går inte att släcka, knappt ens med vätskeersättning. Jag är bitter, jag vet. Det är sånt här som gör att jag hatar att inte ha folk (läs mamma) omkring mig just nu. Aldrig mer dricka en redbull när jag vet att jag annars har sömnbesvär, aldrig.