ABOUT ME / REACH ME
bloglovin

Archive for January, 2011

det var en gång en lördag. eller möjligtvis en söndag. ingen som vet

Är så ruskigt dålig på att berätta om vad jag har för mig. Men vad ska jag berätta? Dagarna flyter förbi, diskhögen växer, skratt avtjänas, inspiration kommer och går, salamimackor äts upp. Frågan är hur länge en laxfilé håller sig i kylen innan den behövs ätas upp? Tog ut den igår för att äta den då, valde bort den och åt smörgåsar med kaviar istället. Idag prioterades en fet hamburgare mer. Jag måste bli bättre på att orka. Jo. Så är det.

Meningslöst inlägg av ibland meningsfull och ibland meningslös person.

En bit av mitt hem

Som sagt har jag inte så rent hemma hos mig. Därför kan jag inte göra en complete rundvandring så att säga. Men jag kan bjuda på guldklimparna. Bilderna blir konstiga när man lägger upp dom, jag vet. Och fokus var inte alls med mig idag. Trötta ögon som annars ser dåligt och ingen fungerande autofokus. Kanon!

Första bilden: Mitt underbara duschdraperi som jag blir så glad att se varje dag. Och lite freakad ibland.
Bild 2+3: Det bästaste av det bästa, min garderob! Väldigt urplockad förtillfället(kan bero på att hälften ligger på vardagsrumsgolvet) men sket man väl i. Ville bara skryta om att man hade en stor garderob!
Bild 4: Låsta rummet. I say no more.

och jag är så trött

Just nu är jag inne i en sådan där fas då man bara går och går för att få saker att fungera. Jag bryr mig inte längre om att jag trycker i mig så mycket sött om dagarna att jag tillslut mår sjukt dåligt. Jag bryr mig inte heller om att orka laga såndär bra mat jag hade tänkt mig. Jag har ingen struktur i mig alls så att jag måste skriva ner allt på schema vad jag ska göra och hur. Jag var tvungen att skriva en matsedel för att ens kunna göra mat om dagarna. Jag är så sjukt trött och även om jag jobbat så mycket att jag tillochmed har lyckats med min facebookfria helg mycket bra känns det som om jobben aldrig tar slut. Min lägenhet ser verkligen ut som skit själv.

Lånade hem en kamera idag från skolan dessutom. Hade inte tid alls att fota med tog lite kort ändå för att tillfället inte kommer ofta. När jag lade in alla bilder i datorn var alla ur fokus och pannkaka.

Kan bara påpeka att det är på egen risk man vistas i min närhet de nästkommande dagarna.

Jag säger upp mig

Måste börja med att tacka alla. TACK ALLA UNDERBARA FÖR DE VÄRMANDE SAKERNA ALLA SAGT OM BILDERNA. Tack, tack verkligen supertack. Har verkligen fått positiv respons för dom och det värmer så inni satans.

Stänger förresten officiellt av mig ett tag. Ingen facebook eller annat sånt där läskigt beroendeframkallande som tar allt för mycket av min tid. De följande dagarna kommer vara sprängfyllda med saker att göra, som måste göra. Bland annat ska jag ha en intervju imorgon, som jag inte ens skrivit frågorna till. Visserligen är intervjun med en gammal lärare från högstadiet, men det ska också tryckas i en tidning som ska delas ut i hela blekinge. Det har man väl rätt att vara nervös för? Ska även layouta några andra sidor och skriva på en annan artikel.
Jag känner mig själv. Det kommer bli svårt att stänga av sig, men något som måste göra.
Måste även BE på mina bara knän om att snälla inte tjata på mig inom de närmsta dagarna. På riktigt, det kommer rasera mycket. Jag klarar helt enkelt inte av det.
Men ha en fin fin helg alla!
Puss och Kram

rösta alla fina

Okej, här är resultatet från igår. Hjälp henne genom att gå in HÄR och rösta genom att tagga er och gilla (gilla kan man bara göra om man trycker på delta först). Tycker förresten övriga bilder var fantastiska. Får man förresten säga så om sig själv? Fotografen var då Samuel Westergren, sådant tycker jag man ska skriva ut.

en tisdag

Gick upp tidigt idag för att dra sig till studion. Samuel fotade och Emma stod bredvid och peppade. Det är Emma som sytt kläder till en tävling, och jag ställde upp som modell. Man är väl kompis!
(har förresten fortfarande vitt kvar runt ögonen som inte går bort, hehe)

Kan visa det riktiga resultatet sedan, om ni lovar att hjälpa till att rösta på na!