ABOUT ME / REACH ME
bloglovin

Archive for the ‘Livet’ Category

Festligt

Igår hade vi en överraskningsmiddag för pappa som snart fyller jämt.  Han anade ingenting så det var extra roligt!  Supergod mat och trevligt sällskap.  Även jag blev lite uppmärksammad för att ha tagit examen.  Kul!  Älskar min nya somriga klänning förresten!

image

image

image

image

Sjuksköterskeexamen 2015

Jag gjorde det!!  Idag tog jag examen och min yrkestitel är nu sjuksköterska.  Så himla glad över att jag klarat av dessa tre åren!!

image

image

5 januari – 15

 

Så börjar vi närma oss slutet av denna termin. Det är bara opponering inför kandidatuppsatsen kvar som måste fixas innan torsdag. Sedan är det dags att ta nya tag.

Helgen som varit bestod av urnsättning för min fina farfar i fredags, där jag fick äran att läsa denna fina vers här nedan. Ett sista hejdå.

Lördag började med en språngmatch till tåget, destination Göteborg och min fina människa där.

Igår åkte jag hem tillbaka till min tomma, juliga lägenhet. Känns ganska tråkigt, men jag kommer nog i banorna snart igen.

 

Kram till er alla!

 

01c1bd3c7c1a41f16d4925b81f8520223fd91874bb

stunder och ögonblick

Hej igen.

Det var ju ett tag jag skrev nu. Så länge sen att jag nästan glömt bort hur man loggade in.

Iallafall.

Det närmar sig ännu en gång jul och nytt år, och jag känner att det är dags att börja uppdatera den här gamla dammande bloggen nu. Iallafall en gång i veckan kanske. Mest för mig själv, men ni andra får gärna titta in om ni vill.

Jag vill minnas mina dagar och ögonblick, känslor och utmaningar. För just nu kommer jag knappt ihåg vad som har hänt sedan nyår sist. Det är sant. Jag minns att det var en fruktansvärd sommar, men våren den var nog trevlig. Hösten har bara svept förbi.

Mest kanske för att allting är så himla rörigt nu. Det är dags att börja bestämma sig för var jag vill bo och jobba till sommaren, och kommer jag att klara av sista terminen? Ute är vädret grått och kallt och jag har precis provat kläder inför farfars begravning på fredag. Min fina fina farfar.  ♥

 

klocka