ABOUT ME / REACH ME
bloglovin

Archive for the ‘Köp’ Category

Sommarklänning

Oj tusan vad jag har shoppat kläder de senaste dagarna. För att jag nu har råd och för att det finns sjukt mycket fint ute i butik nu.  En av favoriterna shoppade jag idag.  Det var denna fina klänning,  vit och alldeles somrig:

image

image

Tips på fin handväska

Min nya handväska från lindex är faktiskt bra snygg! Sitter väldigt fint i handen som kuvertväska och hänger bra på axeln med kedjan på.  Och billig var den med,  179:-!

image

image

mänsklig värme snälla kom närmre

Dagens underhållning. Nya supergoda kakor och en fin Markus-skiva. Skivan skulle egentligen komma igår men sen jag flyttade till den här lägenheten har postgången varit ovanligt seg. Hinner inte njuta av det roliga så länge för jobbet kallar. Mitt första pass där jag jobbar till 22. Är redan skittrött så jag tror allt att jag köper mig en röd tjur på vägen!

Edit: Varför jag köper mig en skiva i en tid när spotify finns? Min gamla cd-spelare från 90-talet måste ju också jobba lite. Dessutom har han ju kladdat på den!

Kaffe

Fick hem lite nya kaffekapslar igår. Nespressos nya med smak av choklad, vanilj och körsbär. Lät ju underbart gott med choklad eller hur? Den var skitäcklig. Inte ens i en latte blev den god. Mår lite sådär illa just nu. Återkommer kanske om dom andra smakerna. Vanilj har jag faktiskt höga förväntningar på.

NEW IN!!

Speedade till posten idag när jag fick sms-aviseringen.

För i den fanns nämligen kameran jag pratat om, och lite filmrullar. Inte vilken kamera som helst, en Diana! En Diana F+ mini eftersom jag ansåg det mer ekonomiskt att använda sig av 35 mm – film. Ni som inte hört talas om Dianan kan ju google it, men kan beskriva den som en helt analog kamera som tar så kassa bilder att de blir snygga (om man får till dom vill säga). Tar detta som en utmaning och ser framemot att få hitta på något nytt och kul igen. Känner mig så retarderad när jag inte ens verkar kunna ladda den ordentligt och jag älskar det! Nu måste jag få i mig mat sen ska jag städa och packa lite, för imorgon åker jag med mamma och lillebror ner till ullared där vi frivilligt ska handla en massa skräp och bli påkörda av kundvagnar. Hörs!

en del av himlen

Åt precis något så himmelsk, så himmelskt gott för 15 spänn. Nej jag kan inte ens beskriva, det här var full pott. Säger bara: Grandioza calzone!

I tried with books but Im not pleased yet come on and read it for me read it for me

När det är snart dags för löning (nästa fredag) får man lätt storhetsvansinne när man märker att det är pengar kvar. Blev väl inte för vansinnig den här gången men gick ner på stan i förmiddags och köpte en klänning och en väska jag spanat på ett tag. Annars så har kvällen spenderats åt att filma ute i skogen, kallt men roligt. Och visst är våren här! Man känner det på doften och luften. Jag är så lycklig!

du brände dig det blev aska av mig men visst exploderade vi fint eller hur?

Kolla vilken fin som kom på posten idag. Hade varit ännu finare om jag kunde haft ringen högre upp men nu kan jag inte det och så var det med det. Fick även en till jättefin som inte lyckas fasta på bild. Har förövrigt spenderat tiden mestadels utomhus och det var så skönt ska ni veta. Ja, ni skulle bara veta hur skönt det är ute nuförtiden, hej vår! Snart byter jag jacka.

heest

Det är så fint med dalahästar har jag kommit på. Budade hem en äkting från nusnäs för inte mycket alls, och nu pryder den mitt köksfönster bredvid min fin fina lampa och min underbara orkidée. Köket börjar te sig skapligt, synd bara att jag snart ska flytta härifrån.